Functieomschrijving

Wij zoeken met ingang van 1 april 2017 tot 1 oktober 2017 voor minimaal 24 uur per week (63.16%) voor locatie Het Weeshuis in  Monnickendam een Medewerker Bediening.

De locatie
Philadelphia Werk & Begeleiding ondersteunt klanten die begeleiding nodig hebben bij werk, zelfstandig wonen of hun gezin. Ook bieden we verschillende vormen van dagbesteding. Werk & Begeleiding heeft te maken met diverse uitdagingen. De financiering is van de zorgkantoren naar de gemeentes gegaan, waarbij diensten aanbesteed worden. Om participatie te bevorderen werkt Philadelphia met twee concepten: Mijn Netwerk en Mijn Werk. Mijn Netwerk biedt de mogelijkheid om in te spelen op de individuele behoeften van de burger. We bieden de ondersteuning modulair aan; op meerdere momenten en plaatsen en beter aangesloten bij het persoonlijk netwerk van de burger. Mijn Werk stimuleert klanten om zo ver mogelijk door te stromen op de participatieladder. Daarbij kijken we over onze eigen organisatiegrenzen heen en zoeken waar nodig samenwerking met andere organisaties en instellingen.

Het Weeshuis is gevestigd in een prachtig 16e eeuws-pand aan de rand van het centrum in Monnickendam. Het Weeshuis bestaat uit een theeschenkerij, waar heerlijke thee, koffie, huisgemaakte appeltaart en de lekkerste broodjes worden geserveerd. Tevens beschikt het Weeshuis over vier zalen voor bijeenkomsten of vergaderingen. Het Weeshuis is doordeweeks geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

De functie
Als medewerker Bediening voer je werkzaamheden uit, zoals het opnemen van bestellingen, serveren van de bestelling en het afrekenen. Je ruimt de tafels af en zorgt dat tafels klaar staan voor de volgende gast. Je ruimt algemene ruimtes op en maakt deze schoon.

Wij vragen
Om ons team te versterken zoeken wij een enthousiaste collega die affiniteit heeft met onze doelgroep. Je hoeft geen zorg-achtergrond te hebben maar je weet hoe je met onze cliënten als collega’s om gaat. Je bent gericht op samenwerking. Eerder opgedane ervaring in de horeca is een pre.

Arbeidsvoorwaarden
De functie van medewerker Bediening is ingedeeld in functieschaal 3 volgens de CAO Horeca. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van maximaal 6 maanden (van 1 april tot 1 oktober 2017).

Meer informatie
Andrea van der Kolk, manager dienstverlening, 06-51350657

Solliciteren voor 14 maart 2017
o.v.v. Medewerker Bediening Weeshuis, naar info@werkenvoorphiladelphia.nl

... een plek om te ontmoeten!

Nieuwsbrief

 

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2016

 

Beste ouders, familieleden, vrijwilligers, cliënten en collega's,

Voor u ligt de nieuwe nieuwsbrief van het Weeshuis

Hiermee willen wij jullie informeren over de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het Weeshuis

Mag ik mij even voorstellen?

Interview van onze gast redactrice Joke van Wezel met onze nieuwe collega Chantal Driel

-Hoe jong ben je?

Ik ben 31 jaar.

Lees verder

Ook: